10-05-2023 / de Zeeuwse Drumschool voegt een extra lesdag toe

Goed nieuws! Veel enthousiaste nieuwe leerlingen hebben na het volgen van een positieve proefles, zich aangesloten bij de Zeeuwse Drumschool. Dit resulteert erin dat er nu een totaal aantal van 20 (!!) leerlingen is en er drumles word gegeven op woensdag en donderdag. 

 

 

27-04-2023 / de Zeeuwse Drumschool verzorgt optreden in Kloetinge / Koningsdag 2023

Op donderdag 27 april 2023, Koningsdag, was drumdocente Marloes samen met 4 van haar drumleerlingen aanwezig in Kloetinge.
Oranjevereniging Kloetinge had het Marktveld van 9 uur 's ochtends tot 8 uur 's avonds omgetoverd tot een heus festivalterrein. 
Er stond onder andere een groot podium op het terrein waar het publiek de hele dag door kon genieten van een muziekprogramma.

 

Van 13.30 - 14.15 was de Zeeuwse Drumschool aan de beurt!
Drumleerling Fleur klom als eerste het podium op om Seven Nation Army van The White Stripes te drummen, gevolgd door leerling Robert die Time Bomb speelde van Rancid. Drumdocente Marloes vertelde het publiek daarna iets meer over het volgen van drumles en drummen in het algemeen, dit werd gevolgd door een interactief stukje bodypercussie samen met het publiek en de hulp van haar leerlingen. Leerling Quinten bracht daarna Dream On van Aerosmith ten gehore. Leerling Maarten speelde daarna I don't want to be van Gavin DeGraw waarop Marloes het spektakel afsloot met Runaway van Bruno Mars. 

Het was een succesvol optreden en een mooie podiumervaring voor de leerlingen, dankzij het mooie weer was er veel enthousiast publiek! 
Zie hieronder het beeldmateriaal: