19-02-2024/ Nóg een extra lesdag erbij voor de Zeeuwse Drumschool

Na de voorjaarsvakantie is er wegens groot succes nog een lesdag bij gekomen, het huidige leerlingen aantal staat op 34 (!!) leerlingen. Op dit moment is het mogelijk om drumlessen te volgen op maandagavond, dinsdagmiddag/avond, woensdag (hele dag en donderdag (hele dag). Er is hierdoor ruimte voor eventuele nieuwe leerlingen dus meld je vooral aan voor het volgen van een (gratis) proefles als je interesse hebt!

 

 

01-01-2024/ de Zeeuwse Drumschool voegt (nog) een extra lesdag toe!

Afgelopen mei kon drumdocente Marloes Strenk het positieve bericht delen dat er een extra lesdag werd toegevoegd. Nu, ruim 6 maanden later komt er nóg een lesavond bij, namelijk maandagavond. Deze ontwikkeling is natuurlijk erg positief en wordt met trots gedeeld. Er worden per 01-01-2024 drumlessen verzorgd op maandagavond, woensdag (hele dag) en donderdag (hele dag)!


30-08-2023 / Zomerstop

Vanaf woensdag 30 en donderdag 31 augustus gaan de drumlessen weer van start, momenteel genieten alle leerlingen van een welverdiende zomerstop, tot dan!

 

 

16-07-2023 / Showcase de Zeeuwse Drumschool 

Op zondag 16 juli 2023 organiseerde de Zeeuwse Drumschool een showcase in Podium de Piek te Vlissingen. 
Tijdens deze muzikale middag liet een diverse groep leerlingen van de Zeeuwse Drumschool hun talenten horen.
Het was een hele succesvolle showcase met zo'n 150 tot 200 bezoekers en 20 deelnemende leerlingen!
Iedere leerling had zelf een liedje gekozen en voorbereid om te spelen op het podium voor hun vrienden en familie.
Drumdocente Marloes speelde met sommige leerlingen mee en verzorgde de presentatie.

Zie hieronder wat foto's/filmpjes, meer is te zien via deze link: https://www.youtube.com/@dezeeuwsedrumschool/shorts

 

10-05-2023 / de Zeeuwse Drumschool voegt een extra lesdag toe

Goed nieuws! Veel enthousiaste nieuwe leerlingen hebben na het volgen van een positieve proefles, zich aangesloten bij de Zeeuwse Drumschool. Dit resulteert erin dat er nu een totaal aantal van 23 (!!) leerlingen is, en er drumles word gegeven op woensdag en donderdag. 

 

 

27-04-2023 / de Zeeuwse Drumschool verzorgt optreden in Kloetinge / Koningsdag 2023

Op donderdag 27 april 2023, Koningsdag, was drumdocente Marloes samen met 4 van haar drumleerlingen aanwezig in Kloetinge.
Oranjevereniging Kloetinge had het Marktveld van 9 uur 's ochtends tot 8 uur 's avonds omgetoverd tot een heus festivalterrein. 
Er stond onder andere een groot podium op het terrein waar het publiek de hele dag door kon genieten van een muziekprogramma.

 

Van 13.30 - 14.15 was de Zeeuwse Drumschool aan de beurt!
Drumleerling Fleur klom als eerste het podium op om Seven Nation Army van The White Stripes te drummen, gevolgd door leerling Robert die Time Bomb speelde van Rancid. Drumdocente Marloes vertelde het publiek daarna iets meer over het volgen van drumles en drummen in het algemeen, dit werd gevolgd door een interactief stukje bodypercussie samen met het publiek en de hulp van haar leerlingen. Leerling Quinten bracht daarna Dream On van Aerosmith ten gehore. Leerling Maarten speelde daarna I don't want to be van Gavin DeGraw waarop Marloes het spektakel afsloot met Runaway van Bruno Mars. 

Het was een succesvol optreden en een mooie podiumervaring voor de leerlingen, dankzij het mooie weer was er veel enthousiast publiek! 
Zie hieronder het beeldmateriaal: